lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  lessen  
gitaarlessen

Gitaarles van Johannes.


Na een aantal jaren te hebben gewerkt voor de Muzerije, heb ik in 2012 een eigen lespraktijk gestart.

Sinds 2013 ben ik aangesloten bij de Regionale Muziekschool `s-Hertogenbosch. Ik geef les op maandag en dinsdag in Perron 3 in Rosmalen.

Je krijgt les op een akoestische gitaar. Ik ga uit van een klassieke techniek, die geeft je een goede basis om allerlei verschillende stijlen te spelen. In de les komen diverse stijlen en speelwijzen aan bod, zoals klassiek, fingerpicking, slaggitaar, Spaanse muziek... En als je zelf stukken of liedjes hebt die je graag zou willen spelen gaan we daar natuurlijk ook mee aan de slag.
Ik geef individuele lessen of lessen aan groepjes van twee leerlingen. Daardoor krijgt iedere leerling de aandacht die hij of zij nodig heeft en kan iedereen in zijn eigen tempo leren.

Op verzoek stuur ik graag een overzicht van de mogelijke lesvormen en bijbehorende tarieven.

 

M: johanneswestendorp[at]gmail[dot]com

T: 06 42750204